Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس ارشد مشاوره گفت: مؤثرترین مداخله در اختلال بیش فعالی با کمبود توجه، مداخله‌ای چند سطحی است، شناخت اختلال توجه از سوی والدین، رفتار درمانی و اصلاحات تربیتی مناسب توسط معلمان آگاه و کمک از مشاوره و دریافت آموزش مهارت‌های اجتماعی و مهارت‌های مقابله‌ای می‌تواند در کاهش این اختلال موثر باشد.

‌نسیبه جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اینکه بی‌توجهی و کم توجهی یکی از علل اختلال بیش فعالی در کودکان است، اظهار کرد: همه افراد به نوعی درگیر امورات زندگی بوده و همه توان خود را به کار گرفته‌اند تا آینده‌ای روشن برای فرزندان خود رقم بزنند اما گاهی از این موضوع حساس غافل می‌شوند که گرچه تأمین آینده فرزند از نظر مالی و امکانات مدنظر است اما باید به فرزندان خود نیز توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌توجهی می‌تواند از رشد مناسب فرزند جلوگیری کند. گاهی فرزندان با اشاره یا با به تصویر کشیدن سعی در فهماندن بی‌توجهی والدین دارند اما والدین آن را جدی نمی‌گیرند.

وی افزود: یکی از نمونه‌های بارز کم توجهی به فرزند، گوش ندادن به صحبت‌های او است. والدین باید به هر موضوعی که از سمت فرزند بیان می‌شود، گوش فرا دهند و در صورت کم توجهی یا بی‌توجهی، کودک تصور می‌کند برآورده شدن نیازهای عاطفی او برای والدین مهم نبوده و حمایت یا پشتیبانی از سمت والدین صورت نمی‌گیرد.

این کارشناس ارشد مشاوره ادامه داد: اختلال بیش فعالی با کمبود توجه تشخیصی موضوعی جدید است که در مورد کودکان مبتلا به مشکل توجه، کنترل تکانه (میل و رغبت ناگهانی) و بیش فعالی به کار می‌رود. کودکان مبتلا به بیش فعالی با کمبود توجه یک جمعیت ناهمگن هستند و از لحاظ شدت نشانه‌ها، فراگیری مشکلات، و میزان همراهی سایر اختلالات با یکدیگر تفاوت دارند.

وی با اشاره به علائم کودکان درگیر با این اختلال، تصریح کرد: بی‌توجهی به جزئیات یا خطاهای فاحش در تکالیف درسی، کار یا سایر فعالیت‌ها، ناتوانی در تمرکز روی تکالیف یا نداشتن تمرکز هنگام بازی، گوش ندادن به حرف سایر افراد، عدم اجرای اطاعت و ناقص گذاشتن امور روزمره، تکالیف درسی یا کارها، مشکل داشتن در سازماندهی فعالیت‌ها و وظایف، نفرت داشتن یا پرهیز کردن از تکالیفی که مستلزم فعالیت ذهنی مستمر هستند و گم کردن وسایل لازم برای انجام کارها از جمله مواردی است که در کودکان دچار بی‌توجهی، بیش فعالی- تکانشگری دیده می‌شود.

جعفری ادامه داد: طبق تحقیقات، مؤثرترین مداخله در مورد اختلال بیش فعالی با کمبود توجه، مداخله‌ای چند سطحی است. شناخت اختلال توجه از سوی والدین، انجام رفتار درمانی شامل اجرای مداخلات رفتاری مبتنی بر تقویت مثبت و روش جریمه که عبارت است از گرفتن ژتون‌ها در صورت انجام رفتارهای مطلوب، احساس موفقیت و به دنبال آن روبه‌رو شدن با پاسخ‌های فوری و مثبت اعضای خانواده و همسالان، انجام مداخلات پزشکی شامل دارو درمانی به عنوان یک درمان کوتاه مدت، انجام مداخلات تربیتی شامل اصلاحات تربیتی مناسب توسط معلمان آگاه و در نهایت کمک از مشاوره و دریافت آموزش مهارت‌های اجتماعی، مهارت‌های مقابله‌ای و راهبردی هدفمند می‌تواند در کم کردن این اختلال مؤثر باشد.

کد خبر 547468

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیش فعالی اختلال نقص توجه و بیش فعالی بیش فعالی چیست اختلال بیش فعالی یا نقص توجه درمان بیش فعالی اختلال بیش فعالی بی توجهی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیش فعالی با کمبود توجه اختلال بیش فعالی بی توجهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۱۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود

ویتامین‌ها چه نقشی در افزایش وزن می‌توانند داشته باشند؟ ویتامین‌های چاق کننده کدامند؟ آیا خوردن قرص ویتامین دی باعث چاقی می‌شود؟ کمبود چه ویتامینی باعث گرسنگی می‌شود؟ آیا می‌دانستید برخی از ویتامین‌ها در اشتها نیز تأثیر می‌گذارند و در نتیجه باعث می‌شود که غذای بیشتری بخوریم و بنابراین بر چاق شدن تأثیر می‌گذارند. به عنوان مثال، سطح پایین ویتامین B ۶ سطح سرتونین مغز را کاهش می‌دهد و همین موضوع بر افزایش اشتها تأثیر می‌گذارد. از طرف دیگر برخی از افراد مولتی ویتامین‌ها را بر افزایش وزن و یا لاغری مقصر می‌دانند و به سبک زندگی و برنامه غذایی خود توجه نمی‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، ممکن است ویتامین D بتواند به عنوان ویتامینی که افزایش اشتها را تحریک می‌کند، مطرح شود. ویتامین D در واقع یک هورمون است که در بدن ساخته می‌شود و نقش مهمی در تنظیم سطح سرمی سایر هورمون‌ها و عملکرد سیستم عصبی دارد. برخی مطالعات نشان داده‌اند که کمبود ویتامین D می‌تواند باعث کاهش اشتها و افزایش ریسک ابتلا به کاهش وزن شود. بنابراین، مصرف ویتامین D به صورت معتدل و بر اساس توصیه پزشک ممکن است در افزایش اشتها و وزن مفید باشد.

مهم است بدانید که تعدادی عوامل دیگر نیز می‌توانند بر روی اشتها تأثیر بگذارند، از جمله فعالیت بدنی منظم، روزمره، تنوع رژیم غذایی، مصرف غذا‌های پرکالری، تغذیه متعادل و سلامت عمومی بدن. به همین دلیل، بهتر است با متخصص تغذیه یا پزشک مشورت کنید تا رژیم غذایی و مکمل‌هایی که ممکن است اشتها را تحریک کنند، به شما توصیه شوند.

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • استمرار فعالیت سامانه بارشی در لرستان تا روز شنبه