Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی نتایج مطالعه جدید موسسه بارسلونا نشان داده که محیط‌ زیست و آلودگی هوا در ابتلای کودکان به بیش‌فعالی تاثیر دارد.

به نقل از ارث، محققان دریافتند کودکانی که در مناطق با ذرات آلوده قطر کوچک‌تر از ۲.۵ میکرون و دسترسی اندک به فضای سبز زندگی می‌کنند، ۶۲ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیش‌فعالی هستند و کودکانی که در مناطق با آلودگی کمتر و فضای سبز بیشتر زندگی می‌کنند، ۵۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیش‌فعالی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج بررسی‌ها نشان داد کودکانی که در محله‌های سرسبز با آلودگی هوای اندک زندگی می‌کنند، به‌ طور قابل‌ توجهی با خطر کمتر ابتلا به اختلال بیش‌فعالی و نقص توجه مواجه هستند.

ماتیلدا ون دن بوش، رهبر گروه تحقیق، گفت: این یک نابرابری زیست‌ محیطی است که آن دسته از کودکانی که در مناطقی با آلودگی بیشتر و فضای سبز کمتر زندگی می‌کنند با خطر نامتناسب بیشتری مواجه هستند.

وی افزود: این مورد با محیط زندگی فرد در اوایل زندگی مرتبط است زیرا دوره‌ای حیاتی برای رشد مغزی کودکان شناخته می‌شود و می‌تواند با برنامه‌ریزی شهری سالم تغییر کند.

بیش‌فعالی از شایع‌ترین اختلالات عصبی است که تا ۱۰ درصد از کودکان و نوجوانان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

نتایج این بررسی نشان داد افزایش ۱۲ درصدی پوشش گیاهی با کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به بیش‌فعالی مرتبط است.

درباره آلودگی هوا نیز افزایش ۲.۱ میکروگرمی در ذرات با قطر ۲.۵ میکرون به معنای افزایش ۱۱ درصدی خطر ابتلا به بیش‌فعالی است.

این تحقیق در نشریه Environment International منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بیش فعالی محیط زیست خطر ابتلا به بیش فعالی زندگی می کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۵۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند