Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@13:26:08 GMT

کافئین به درمان علائم بیش فعالی کمک می کند

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۹۵۱۰

کافئین به درمان علائم بیش فعالی کمک می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، بررسی اخیر محققان دانشگاه اوبرتا دی کاتالونیا اسپانیا نشان می‌دهد که کافئین می‌تواند به طور مؤثری با نقص توجه، یادگیری و حافظه در مدل‌های حیوانی مبتلا به اختلال بیش فعالی مقابله کند.

اختلال بیش فعالی، یک وضعیت سلامت روان است که کودکان و بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اختلال با مشکل در حفظ توجه، بیش فعالی یا بی قراری و رفتار تکانشی مشخص می‌شود.

داروهای رایج مورد استفاده برای اختلال بیش فعالی شامل محرک‌هایی مانند متیل فنیدات (ریتالین، کنسرتا) و آمفتامین‌ها هستند.

اختلال در میزان مواد شیمیایی مغز یا انتقال دهنده‌های عصبی، از جمله دوپامین، سروتونین، و نوراپی نفرین، با علائم اختلال بیش فعالی مرتبط است.

کافئین در مکانیسم اثر خود با سایر محرک‌ها متفاوت است و می‌تواند جایگزینی برای محرک‌های اختلال بیش فعالی باشد.

به گفته محققان، کافئین ممکن است در برخی موارد جایگزین خوبی برای داروهای تجویزی باشد؛ کافئین مشخصات مکانیکی منحصر به فردی دارد و ممکن است گزینه خوبی برای کسانی باشد که از داروهای استاندارد اختلال بیش فعالی استفاده نمی‌کنند یا آن را تحمل نمی‌کنند.

در مطالعه حاضر، محققان ۱۳ مطالعه حیوانی انجام شده از سال ۲۰۰۵ را برای بررسی تأثیر کافئین بر علائم اختلال بیش فعالی ارزیابی کردند.

این بررسی نشان داد که درمان با کافئین کمبود توجه و سایر عملکردهای شناختی مشاهده شده در اختلال بیش فعالی را کاهش می‌دهد.

به طور خاص، درمان با کافئین، تمایز بویایی، توجه، یادگیری، حفظ حافظه، حافظه کوتاه مدت و حافظه فعال را در حیوانات جوان و بالغ با علائم بیش فعالی بهبود بخشید.

علاوه بر این، درمان با کافئین منجر به تغییراتی در وزن بدن یا فشار خون نمی‌شود، که برخی از نگرانی‌های مرتبط با داروهای محرک است.

مطالعات خلاصه شده در این بررسی همچنین نشان داد که درمان با کافئین نشانگرهای مغزی اختلال بیش فعالی را عادی می‌کند. به عنوان مثال، کافئین سطح دوپامین و سروتونین را افزایش می‌دهد که در افراد مبتلا به بیش فعالی کمتر است.

با این حال، محققان خاطرنشان می‌کنند که تحقیقات بیشتر برای تأیید این نتایج قبل از استفاده از کافئین برای درمان اختلال بیش فعالی ضروری است.

کد خبر 5464937

منبع: مهر

کلیدواژه: کافئین حافظه مغز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا ویروس کرونا کووید 19 آمار کرونا روز جهانی بهداشت آلودگی هوا واکسیناسیون سازمان غذا و دارو سرخک واکسن سرطان ورزش روزه داری اختلال بیش فعالی درمان با کافئین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۹۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم محرک علم و مولد قدرت است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی رزمجو بعد از ظهر پنج شنبه در همایش تجلیل از معلمان برگزیده و فعالان بسیج فرهنگیان استان بوشهر که با حضور مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر و فرهنگیان این استان در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر برگزار شد ضمن تبریک فرا رسیدن روز معلم افزود: نظام آفرینش بر مبنای هدایت، تربیت و دانش استوار گردیده است و بر همین اساس معلمان دارای شغلی شریف و الهی هستند.

فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر معلمان را محرک علم و مولد قدرت دانست و اظهار کرد: معلمان بسیجی شیوه کار خود را از استاد شهید مرتضی مطهری آموختند و افکار و خصوصیات این شهید گرانقدر توسط معلمان به نسل‌های حال و آینده منتقل می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه معلمان بسیجی با استفاده از ویژگی‌های شهید مطهری تا به حال حماسه‌های بسیاری را به ارمغان آورده‌اند تصریح کرد: مهم‌ترین هنری که معلمان دنبال می‌کنند قرار دادن دانش آموزان در راه مستقیمی است که موفقیت‌های فراوانی در انتهای آن قرار دارد.

فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر در پایان شغل معلمی را شغلی حساس و دارای مسئولیتی مهم عنوان کرد و گفت: کار معلم جهاد فی سبیل الله محسوب می‌شود و این جهاد دانش آموزان را تربیت و به سوی جبهه حق اعزام می‌کند.

کد خبر 6095231

دیگر خبرها

  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • علائم فشار خون بالا
  • معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید