Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@19:37:31 GMT

رابطه میان اختلال بیش‌فعالی و خلاقیت چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۷۹۲۵

رابطه میان اختلال بیش‌فعالی و خلاقیت چیست؟

نتیجه تحقیقات مختلف حاکی است که افراد مبتلا به اختلال بیش‌فعالی _کم‌توجهی، بیش از سایرین از قدرت‌هایی نظیر خلاقیت بهره‌مند هستند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، اگرچه به طور عام، بیش‌فعالی یک اختلال منفی به شمار می‌رود، با این حال کودکان دارای این اختلال از قدرت‌هایی فراتر از سایرین برخوردار هستند. یکی از این قدرت‌ها خلاقیت است که می‌تواند به موفقیت‌های زیادی برای فرد دارای بیش‌فعالی منجر شود و حتی مزایایی نیز برای جامعه درپی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه بسیاری از متخصصان درپی کشف قدرت‌های پنهان در میان افراد مبتلا به اختلال بیش‌فعالی هستند تا آن‌ها را به طور مثبت شکوفا کنند و آینده این کودکان را تحت تأثیر قرار دهند. قدرت استدلال، خلاقیت و تخیل‌پردازی از مهم‌ترین ویژگی‌های مثبت افراد دارای اختلال بیش‌فعالی به شمار می‌رود که در صورت شکوفایی می‌تواند به موفقیت‌های چشمگیری برای آن‌ها منجر شود.

جنبه مثبت اختلال توجه

جالب است بدانید که برخلاف تصور عام، کودکان دارای اختلال توجه از کمبود توجه رنج نمی‌برند، بلکه در همه زمان‌ها، به همه چیز با دقت توجه می‌کنند. بسیاری از کودکان دارای بیش‌فعالی، وضعیت خود را به یک سطل زباله پر و بدون درب تشبیه می‌کنند که هر لحظه محتویات آن در حال بیرون ریختن و پخش شدن روی زمین است. این وضعیت از نظر بسیاری از متخصصان، قابلیت حل مسائل را برای آن‌ها درپی دارد و نوعی قدرت تجزیه و تحلیل برای آن‌ها محسوب می‌شود.

نتیجه تحقیقات متعدد حاکی است که افراد مبتلا به بیش‌فعالی و کم‌توجهی اغلب در انجام امور نیازمند خلاقیت مانند موسیقی، هنر و کامپیوتر بسیار موفق‌تر از سایرین عمل می‌کنند. علاوه بر این، بسیاری از معلمان مدارس ادعا کرده‌اند زمانی که از دانش‌آموزان خود می‌خواهند یک نقاشی بکشند یا با وسایل اطراف خود یک اسباب‌بازی درست کنند، عملکرد کودکان مبتلا به بیش‌فعالی اغلب بهتر از سایر کودکان است.

این کودکان اغلب در مواجهه با چالش‌ها به جای پیروی از یک الگوی ثابت، درپی یافتن راه‌حل‌های جدید هستند. به عنوان مثال، زمانی که از کودکان بیش‌فعال خواسته می‌شود با لگوها یک اسباب‌بازی درست کنند، آن‌ها متفاوت با دوستان خود و به جای ایجاد مدل‌هایی مانند خانه یا قطار، وسیله‌های خلاقی به وجود می‌آورند و برای تشریح آن نیز، استدلال می‌آورند.

کد خبر 574133

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کودکان بیش فعالی اختلال نقص توجه و بیش فعالی اختلال بیش فعالی اختلال بیش فعالی یا نقص توجه خلاقيت و نواوري خلاقیت و بازی خلاقیت لگو مدارس کودکان استثنایی درمان بیش فعالی ریتالین و بیش فعالی بیش فعالی چیست شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اختلال بیش فعالی قدرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • اختلال در جمع آوری آبگرفتگی ها در اهواز به علت قطع برق
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • حرکت دوباره مترو تهران - کرج